Tutustu metsän salaisuuksiin Ikurin Vireen jääveistospolulla

Jääteos väritetty vaaleanpunaisella valolla.

Perinteikäs Ikurin jääveistospolku avautui lauantaina 14. tammikuuta. Näyttävän veistospolun teemana on tänä vuonna metsän salaisuudet ja se sisältää toistakymmentä upeaa värivaloin koristeltua jääveistosta.

Suosittu polku saatiin avattua alkuvuoden haastavista sääolosuhteista huolimatta ja teokset odottavat kävijöitä. Veistoksia kannattaa kuitenkin käydä ihailemassa mahdollisimman pian ennen kuin ne ehtivät sulaa.

Polkua ylläpitää tamperelainen urheiluseura Ikurin Vire. Seura tiedottaa jääveistospolusta verkkosivuillaan. Tarkistathan polun aukiolon Vireen verkkosivuilta ennen vierailua.

Jääveistospolku sijaitsee Ikurin Virelän toimipisteen vieressä osoitteessa Tuohikorventie 27 B. Paikan päälle pääsee kätevästi Nysse-bussin linjoilla 8 ja 13. Huomioithan, että polun maasto on epätasainen ja mahdollisesti myös liukas.

Ikurin Vireen verkkosivut

Nyssen reittiopas

Artikkelin pääkuvassa vuoden 2022 Ikurin Vireen jääveistospolun teos. Viimevuotinen jääveistospolku oli nimetty Tiitiäisen satumetsäksi. Se kunnioitti runoilija Kirsi Kunnaksen muistoa.